Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonvatten

I flyktiga dimstråk
drar sjödaggen över
spegelblanka ytor.

Ystra glitterlekar
blixtrar mellan
vasskogens stammar.

Den sorgsna storlomssången
besvaras av fiskljusens
utmanande skri.

Morgonvattnets värld
nyps i skinnet men
smeker själen.

Skriven 20010906




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 555 gånger
Publicerad 2004-05-20 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom