Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egospöket

Självömkans täcke är
grått
vått
och tungt.

Det är inte kallt
ändå fryser jag.
Det är inte varmt
ändå svettas jag.

Jag alltid jag.
Det är inte ensamheten.
Det är denna eviga självupptagenhet som
kväljande sötsur och grå
lägger sig som ett
vått,
grått,
tungt täcke.

Skrevs 911229




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 425 gånger
Publicerad 2004-05-20 20:57



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
låter som lite sund ångest tycker jag - det kan man lära mycket av
2004-05-22

  Anna H
Intressant sätt att se på det måste jag säga. Det stämmer nog rätt bra dessutom. Att det inte är ensamhet kan jag nog hålla med om, man har ju alltid sällskap av sig själv. Men ska man ha vänner får man ha lite större öron och ögon också.
2004-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom