Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad..

Det regnar ute
staden känns ovanligt tom

Som om andetagen precis tagit slut
Som något slängt ett täcke över den

och här sitter jag
och ser ut på det som igår sken

Bussen åker förbi utanför mitt fönster
men ska den någonstans

Ska jag kliva på den okända bussen
en gång till

Ska jag bevisa att jag vågar
en gång till

Bara en droppe
bara ett rus.






Fri vers av Lizita
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 07:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Risken är att det är samma sak med den bussen som med bussen som finns avbildad på Sex Pistols´ singel "Pretty Vacant", att destinationen är ingenstans.
Men livet handlar ju ofta om risktagande.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita