Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitel Tio; Hemkomst

när jag kom hem
satt du inte där
du brukade

du satt ingenstans
du fanns inte mer
i mitt liv
i mitt hem

det som varit vårt
sågs nu inte längre så

jag blundade
hårt

men jag visste
att det kvittade
hur mycket jag än önskade
så skulle du
inte sitta där
du brukade




Prosa (Novell) av flyktsoda
Läst 348 gånger
Publicerad 2008-11-01 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda