Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är speciell.

I vanliga fall
hade jag vänt mig om och stuckit

Jag hade inte haft sådant tålamod
jag hade varit långt borta

Men det är något hos dig
som håller mig kvar

som får mig stanna
tills natten blir till dag

och det är inte min vardag
inte någon jag ofta gör

men du får mig känna trygghet
och med dig kan jag riva ner alla murar

men låt mig komma nära inatt
låt mig lära känna dig

ta hål på din lilla "bubbla"
håll hakan högt

Jag vill vara din andra halva
låt mig vara det

för i din famn känner jag mig trygg
i din famn vill jag somna

där mår jag bra
där hittar jag mitt rätta jag

låt mig vara nära dig.




Fri vers av Lizita
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita