Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skrämmer skiten ur mig.

När allting blir sådär
tyst, mörkt och kallt

det är då jag kryper ihop
som ett litet barn

det är då hjärtat börjar banka
väldigt hårda och ojämna slag

det är då klumpen sätter sig i halsen
och kväver andetagen

det skrämmer skiten ur mig
att veta att jag sitter ihop med det

det skrämmer skiten ur mig
att veta att jag är beroende av det.




Fri vers av Lizita
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita