Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen på betongrinken

Jag såg en man
när jag cyklade hem i mörkret

Han låg stilla
men händerna korsade över bröstet

jag såg inte om han andades
och jag var för feg för att gå fram

han såg fridfull ut
nästan drömmande

han såg nöjd ut
som om han hade slukat sin tvillings själ.




Fri vers av Lizita
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita