Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundresa

Kravlös reste ifrån menlös.
Kravlöst välkomnade menlös faktum,
och reste själv till medkänsla.
Medkänsla gav av sig själv,
reste sedan vidare till erfarenhet.
Erfarenhet stannade kvar och
bjöd kravlös, menlös och medkänsla
på en resa rakt ut i verkligheten.




Övriga genrer av Magnus Åkerblom
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-08-10 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom