Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trottoartanke

Ska fara, far
har farit förbi.

Bilar som aldrig
stannar.

Kommer, går
har gått förbi.

Människor som heller
inte stannar.

Kan känna, kände
har känt.

Kärlek som aldrig
stannade.




Fri vers av Magnus Åkerblom
Läst 608 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-10 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Åkerblom
Magnus Åkerblom