Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som är bättre än det andra.

Tårar blir till skratt.
Droger blir till musik.
Hat blir till kärlek.

Jag kan inte säga mer än orden
som beskriver känslorna bäst,
jag kan inte visa med uttryck
hur jag känner.

Jag är lycklig,
flyger på moln.
Jag tror jag drömmer..

Det är lycka,
fullständig lycka
som hoppar runt i mig.

Jag är kär på riktigt,
det finns inget som kan säga emot.

Jag kan bara säga en sak
Du har förvandlat mig,
Jag älskar Dig!




Fri vers av Lizita
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 19:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
"Man skall ta sig i akt då någon förändrar ens sinne"
ty ifall man inte är, kan den som får dig att vara sådan du är nu, makten att ändradig allt efter tycke och smak, efter det att hormonerna klingat av
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita