Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chockfnitter

Du


får

mitt
mina
mig

mitt hjärta att slå hårdare slag

skakar

mitt
mina
mig

mina händer åt mig

hjälper

mitt mina mig

omedvetet att bli mig själv


och jag hör inte och jag ser inte

förräns nu


Att du är en vision i mitt huvud

gör ingenting




Fri vers av Gabriellan
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-11 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabriellan
Gabriellan