Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sommarnatt

sommarnatten tog tag i mig
alla dofter
längtan i luften

du var vackrast då
orörd och oskyldig

jag smekte din blossande kind
jag vet inte om det
var för alkoholen
eller för att jag stod
så nära
lutandes över dig
i trappan

du log försiktigt

jag tog din hand, förde den längs
sidan av min kropp
du darrade lätt

tillslut lade jag den
på mitt ena bröst
tryckte åt
tryckte mig mot dig
och gav dig en kyss

man hade nästan kunnat tro
att dina ben skulle vika sig dubbla

din försiktighet gjorde mig bara mer galen

jag lät dig
ta på mig
smeka innanför min tröja
mellan mina ben

man såg en livrädd längtan i dina ögon

aldrig hade du varit med om något likande
aldrig hade du träffat någon som mig
du trodde det var en dröm

så fel du hade




Fri vers av flyktsoda
Läst 578 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-17 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda