Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kropp.

I det här ljuset
I den här staden
I den här sekunden
Hade din kropp varit som vackrast bredvid min.

Tätt intill
Fast inte för nära
Det hade varit en vacker bild.

Men när du är borta
Då får allting tillbaka sin lite gråa nyans
Och när du är borta
Är jag någon helt annanstans.




Fri vers av Lizita
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-23 16:41



Bookmark and Share


  Andunelen
Vacker! Jag ser det framför mig och känner igen mig lika mycket.
2008-12-23

    johanni
Igenkännande och vackert
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita