Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-

Det finns änglar och ljus
och ett mörker som tär
och när natten är här
då är jag ingenting värd.

För bara i din famn
kan jag känna mig behövd
bara i din famn
kan jag slappna av.

Du är allt
kanske lite för mycket
men det känns bra
för bra kanske
men det är kärlek
och jag är kär.




Fri vers av Lizita
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita