Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPP

du är inte skapad för att fly från dina utmaningar
Att leva i ångest eller att drunka i förtvivlan, du är skapd till att leva ett liv styrkt av dina erfarenheter att leva med ett hoppp om en framtid

Vi fastnar i ekorrehjulet och vi ser ingen väg ut.
det bara snurrar fortare och fortare. hur mörk din tillvara än ser ut hur mycket ångest som fångar din själ , din frid och din frihet så behöver du ha lite hopp.
det behöver inte vara mycket bara det finns ett litet frö bara ett uns av hopp.
för det är hoppet som håller oss vid liv.

Gud jag ber om lite hopp för var och en som håller på att förlora de




Fri vers av anji
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-24 15:39



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket viktig bön.
God Jul och ett hoppfullt
Nytt År
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji