Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna

Har du hört om skuggorna under stjärnhimlarna?
de färdas på motorvägen innan solen går upp och innan natten faller klart
de får allt att vändas upp o ner,
in o ut (utan någon logik)
de snurrar runt utan att dansa o en publik skulle aldrig se dem på scen
de är födda med något slag av fobi
de sjunger på de mörkaste gatorna , gatan där jag bor
om hur vi andas och pulserar mellan liv och död
de färdas på motorvägarna
utan att veta vart de är på väg

Vi brukar kalla dem
De oplacerade - Mig

OCH

Jag har glömt bort hur man gör när man slutar gråta
Jag har glömt hur man gör för att få tårarna att sluta rinna
Jag har glömt hur man gör när man släpper taget
Hur man gör när man bara låter sorgen välla ut
Hur man gör när man visar känslor som ingen förstår
Men jag vågar inte heller minnas
Vågar inte visa känslor
Men jag vägrar stanna kvar i det förflutna.
Jesus ger mig nya svar, nya tankar nya tårar och han hjälper mig att släppa taget.

/Anji




Fri vers av anji
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anji
anji