Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

streck i tystnaden.

Har du någon gång känt
hur folket runt omkring kastar stenblock på dig.
har du känt hur dom slår dig ner till marken
och hur du sakta men säkert smälter samman med asfalten.

Det är så jag känner inatt
när jag är nära att förlora en dyrbar skatt.
och när jag är allt för långt borta från min älskades famn
och när orden blir till toner.

jag känner inte alls att jag vill uppleva det här.




Fri vers av Lizita
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-27 01:32



Bookmark and Share


  Grey_Day
Ja, det har jag känt många gånger...
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lizita
Lizita