Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren Som Gått Förbi

Åren Som Gått


Mina ärr på kroppen har börjat blekna men dom syns ännu av den historia av mitt förflutna och mina demoner som jag föröskte överleva.
Dom är inte längre lila eller röda som börjar bli ljusrosa och vissa är helt vita.
Ibland när jag mått bra har jag vart stolt över mina ärr för det har bevisat för männiksor att jag har överlevt livet som jag än gång levde.
Jag lyckades alltid överleva men har haft svårt med att leva utan demoner som skriker att jag är värdelös och att om jag följer deras regler så kommer jag att vinna men jag vann aldrig utan jag föll mer och mer ner och knackade alltid på helvetes port och jag har vart där inne många ggr men Gud har alltid räddat mig.
Han har alltid varit där och han har alltid vunnit över mina demoner och mörka gubbar som föröskt fängsla mig och tagit med mig ner ,ännu mer i skiten.
När de vart som mest röster i mitt huvud så har jag ändå fått kraften från våran herre att skrika hans namn och han har hört mina rop och han har slängt in mina demoner i väggen och trampat på dom tills dom blev aska.
Jesus har alltid rört vid mig när jag som mest behövde det.
När jag var som mest nere i skiten, så kom han med sina Ängla Amreér och rädda mig många nätter och men vissa nätter så förlorade jag mot dom .
Lång tid har gått och åren har passerat förbi mitt fönster men det har ändå gått fort fast jag trampat i samma spiraler och gått in i väggen.
12 år har hått så oerhört fort, men långsamt när man är inne i mörkrets makt av blod, svek, och tabletter för att överleva, då kunde en dag kännas som en evighet som aldrig tog slut.

Den enda jag har och tacka för mitt liv och min överlevnad och vilja är Gud.
Han ger mig tröst när jag gråter och han ger mig kraft när jag varit svag och gett mig vatten när jag är törstig.
all är till honom.

När han är nära så försvinner allt annat runt omkring och du blir allt.
Jag är fri nära dig och jag kommer aldra lämna dig


/anji 09






Fri vers av anji
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anji
anji