Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


jag lämnar din varma bädd
men dröjer mig kvar i dörröppningen
och ser på dig där du ligger
sömnig med dimmig blick
ditt hår som lever sitt eget liv
och din utsträckta hand
som om den ropade efter min kropp
jag lämnar dig
tillfälligt
men spinner en
osynlig silkestråd
och fäster den vid våra hjärtan
känner dina hjärtslag
under våra längtansfulla timmar
i frånvaro av varandra




Fri vers av RobertD
Läst 589 gånger
Publicerad 2005-08-24 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen vacker kärleksdikt, öm
2005-08-24

  Jessi
Mmmm, vacker kärleksdikt! Så känner jag när jag måste gå och lämna min hund... *ler*
2005-08-24
  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD