Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som väntade


förtrollad värld
förändrad
till oigenkännlighet
jag känner inte
igen mig här
eller är det
mig
jag inte känner igen
men det uppenbara
är att jag är vilse
måste tillbaka
dit där jag var
förut

när jag skrattade
åt morgonen
och dagen som väntade
när livet
var vinden
som rufsade till mitt hår




Fri vers av RobertD
Läst 535 gånger
Publicerad 2005-08-24 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RobertD
RobertD