Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Nya Årets Gåvor.




Varken du eller jag vet vad som kommer ske detta året som kommer.Jag tror och litar på att herren leder oss alla i allt som händer och allt som sker.
Jag tror att jag kommer få klarhet i alla frågetecken som varit nu det sista . Jag tror på ett toppenbra 2009 fyllt av kärlek och glädje.
Jag tror att något stort kommer se i ditt liv och i mitt liv. Jag tror att herren vill visa oss alla öppningar för allting i detta underbara år.

Jag tror att den Heliga Anden kommer att leda oss i sin starka hand, jag tror att detta är ett vändande år att allt jobbigt som varit kommer ge vika för guds styrka, jag tror att dina tårar har ett pris och mina tårar har ett pris.
Jag tror att vi kommer få igen all kraft som vi förlorat till att gråta.

Ja jag tror på detta år.
Priset som vi får är gåvor i både det stora och det lilla och tror på ekonomiska gåvor och chanseer att få erövra alla livets utmaningar.
Jag tror de kommer vibrera av den heliga anden i våra liv.
jag tror på bön och allt gott som herren vill ge oss.
Vi msåte bara säga det till honom
"Ja herre jag vill se vad du vill göra jag vill öppna allla mina dörrar i mitt hem och mittt hjärta för att låta dig ta mitt liv och göra det du har tänkt , innan vi ens var födda visste du vad vi skulle göra med våra liv"

Jag tror att han kommer ge oss ny glädje i allt vi har förlorat i både sorg och smärta.

Låt han krossa ditt hjärta och göra det nytt, ödemjukt och kärleksfullt för alla männiksor.
Han kommer ge hopp för den som tappat det på vägen och han kommer resa upp den svage och göra den stark och få nytt fotfäste och ta igen sig och bara försöka leva livet så som Gud vill att vi skall leva.

Han kommer göra allting nytt från topp till tå, vi skall bara våga tro.
Våga tro och våga vinn, du har ingenting och förlora.

Kärlek.

/Anji




Fri vers av anji
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anji
anji