Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har drömmar

hitler hade rätt
men gjorde inte tillräckligt mycket
han glömde den där
och den där killen

mats med tatueringarna
stora gymmuskler

pelle, chefen, gott hjärta,
pengasugen

framtidstron
stod jag för
tillräckligt galen
för att stå kvar
när starkare, galnare män
gjort sitt och fallit

ner genom helvetets portar
till fanskap

in i sig själva
till troll

och de starkaste, vackraste
de som vet allt
har gjort två liv
aldrig varit svaga
eller förlorat en millimeter

ner i glaset
åker knark

in på psyket
åker de för ofta

dödhet befattar sig
med många, jag har liv
som aldrig gav sig
blommar upp
ser spindeln
tillbaka i vardagen,
gör jag med oro

en till flicka
mer kaffe

mer pengar
mer strunt

i mina drömmar
jag har drömmar
är färgen rubin
jag ger tillbaka er död,
och behåller livet

en fallen man
reser sig

en död man
ruttnar snabbt




Fri vers av Beng-tze
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-08-25 13:28



Bookmark and Share


  Jessika M. Holm
wow, poetiskt
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Beng-tze