Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt runt runt

Jag kan inte sluta snurra
runt runt runt snabbt snabbt snabbt
och jag kan inte sluta le
för allt är så fruktansvärt konstigt.




Övriga genrer av teatermask
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-18 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask