Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrade tankar

Jag förvirrar hjärtat mitt

Hoppar upp och ner på stolar

vinglösa ängeln kan inte stå rakt idag.




Gungar under sängen

Väntar på rätt ljus

Hjärtat dunkar ut i alla väggar




Går planlöst omkring

Stan har växt sen jag hatade den sist

Letar efter dig
hela jävla tiden
vänta väntar väntat
Jag är så trött på att hoppa



Jag vet att du saknar mig ibland

Men du kan fan inte sakna mig så mycket som jag älskar dig

Låt mig få flyga tillsammans med dig
Vi kan ramla över kanten tillsammans


Ring mig imorgon.




Fri vers av teatermask
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask