Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu plötsligt svär jag

Fan vad tiden går fort
och ändå så jävla sakta men
det här är åt helvete på
alla förbannade sätt.

För allt som betyder något kommer försvinna
och alla jag hatar kommer fortsätta kretsa
som gamar runt mitt huvud.

När ni är borta.

FÖR HELVETE JOANNA SKÄRP DIG!
Nej, så fan heller.
Det här är mitt förbannade liv, lägg er inte i.

Jag svor aldrig förut.
Inget var viktigt förut.




Fri vers av teatermask
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-21 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask