Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är så det är

när man inte vet
det är då
man känner som mest

inget i kroppen kan bestämma sig
man kommer aldrig till ro

när man inte vet
det är då
man tänker som mest

det snurrar runt
och runt
och runt

det är då
man får reda på
vad det är som
man vet
känner
och vill




Fri vers av flyktsoda
Läst 476 gånger
Publicerad 2009-01-18 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda