Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitel Elva; Existens

jag försökte gå vidare
du var inte värd mina tankar
eller mina känslor
inte heller min kropp

men hur jag än gjorde
så fanns du alltid där

i tanken
i känslan
i begäret

substituten existerade inte

det enda som existerade
för mig
var du




Fri vers av flyktsoda
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flyktsoda
flyktsoda