Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bugar för konsten.





Det är inte jag som skapar konsten
det är konsten som skapar mig.














Därför uppskattar jag konsten.





Fri vers av leonardo1981
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-26 18:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nästan surrealistiskt
2009-03-03

  Connie
Den satt som en smäck!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981