Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lång är vägen, men jag är starkare nu

Vägen är lång

Långt är det kvar
Men nu är jag på väg
Mot en ny destination
Där ingen gått förut

Där går ensam
Men stark
Dit jag ska
Är landet
Där allt kan hända
Där jag kan finna lyckan igen
Lite ljus

Kanske är det regnbågens slut
Jag letar efter en plats
Där jag kan finna min lycka

Vill du följa med på en resa
Du aldrig kommer glömma
Kanske du finner lyckan du me?

Vägen är lång
Men jag är stark-are nu




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-01-26 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös