Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget lyckligt sagoslut

Det finns inget kvar
Mellan himmel och jord
snart ses vi på andra sidan
På stjärnorna

Ser du mig vinka och blinka?
Ner mot dig
Kan du le för mig
bara en gång till
Le och gråt inte

Jag finns alltid i ditt hjärta
Du är min ängel
Men minnena åt upp mig inifrån

Ibland klarar man inte mer
ibland faller allt
Nu föll hela jag

Det här blir mitt sagoslut
Ibland slutar sagor inte lyckligt
Jag hittade aldrig mitt lyckliga sagoslut
För minnena förstörde mig


Förlåt
Det finns bara tomhet kvar
Inget att kämpa för




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-17 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös