Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det svarta bottenlösa hållet, till ljuset

Här sitter man nu
För några månader sen
Var jag i ett svart hål
Såg ingen väg ut.
Men dem senaste måndarena har jag
Kommit ur den svarta hålet

Från ett bottenlöst hål
Till att se ljuset nära

Man vet själv inte hur stark man är egentligen
Det fanns stunder då jag försökte ta livet av mig
Det fanns stunder då jag trodde det inte fanns några andra utvägar.

Men här sitter jag nu
och livet leker

Från ett bottenlöst hål
Till att se ljuset nära

Att vara psykistk sjuk
Är inte lätt
Det är svårt att se ljuset
Svårt att prata om det

Från det svarta bottenlösa hållet
Flög jag med trasiga vingar




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-30 23:10



Bookmark and Share


  Silvergirl
jag vet precis vad du pratar om kusin, och jag älskar dikten,<3
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös