Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnhimmelen rasar

Min stjärnhimmel rasar nu
Som många gånger förr
Men nu rasar den verkligen
En efter en
Faller ner mot jorden
Krashar ner på jordens hårda yta
Hårt mot hårt

Stoftet blir som en dimma över min värld
För litet att fånga upp
Förstort för att andas in
Snart faller jag död
Mot marken.
Jag visste att jag aldrig skulle komma levande ur det här
Jag visste det
Ändå hoppades jag
Hoppades på att jag på något sätt
Kunde fixa det
Omöjliga




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-23 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ohh tungt!
kämpa på !
2009-05-24

  Silvergirl
jag lovar
jag ska hjälpa dig
jag lovar
finaste älskade kusin
vi kommer klara det
finaste ;___;
2009-05-23
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös