Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trinitrotoluen

När jag tror att allt ska fixa sig
Så puttas jag ner till marken igen
Jag tvingas tänka på det förflutna

Allt jag vill är att glömma
Glömma allt som varit
Men det kan jag inte
Allt jag försöker glömma matas in i hjärnan igen
Runt och runt snörrar allt
Mitt huvud sprängs

Skuggorna spränger mig med trinitrotoluen
Sen brände dem upp mig

Nu kan jag inte andas
Nu finns jag inte längre
Skuggorna fick va dem ville
Nu är jag borta med vinden

Som aska
Borta är jag nu föralltid

Jag har försökt att få bort skuggorna
Men inget hjälpte
Nu är jag borta
Borta med vinden som aska




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 23:29



Bookmark and Share


  Just Emotions
gillar denna.. orden flyter..
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös