Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymhet i betraktarens öga!!!!!

Hon kämpar i förtvivlan för sitt liv, med kraft försöker hon slita sig loss.
Men han är stark.

Kraften börjar ta slut och hon släpas längst strömmen.
Ingen ork i hennes utmattade kropp.

Hon ger upp och låter sig föras mot hans våldsamma och brutala makt.

Han greppar tag runt hennes hals
en kniv reflekteras
närmar sig hennes liv
Det blir mörkt
kallt
tystnar

Han ser ut över havet och känner sig
belåten

kroppen utstrålar
adrenalin
lycka
styrka.

Han lindar in henne i plast och tvättar av blodet i havets kalla djup.

Beger sig hem.


Vid trädgårdens stenmur möts han av fru och barn.
Han är en vanlig man som omfamnas av kärlek.

Vid middagsbordet ber dom en bön för maten som förgyller
medans hennes fria liv blev fängslat och hennes kamp om livet blev förlust.

För några timmar sen var hon en fri regnbågslax
nu frossar familj och resterna får deras nyinköpta tax.






Fri vers av leonardo1981
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 20:48



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Himmel!! Ända till slutraderna var jag helt inne i en grymt spännande thrillerfilm...det gick rysningar längs ryggraden...vilken lättnad att läsa det sista stycket...dessutom ÄLSKAR jag lax;-)))
2009-04-14

    leelee
Ops...Jag var livrädd där ett tag.
2009-02-22

  Anna Liljestrand
Ja,, den enes bröd den andres död.. det är väl så det är..
2009-02-04

  Sandvargen
den här gillade jag, oväntad vändning
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981