Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ty nu skall denna man sova!

Helgen vände dygnets rytm och jag fick betala med en sömnlös natt
vred mig i tankar och idag är kroppen matt.

Men ändå upp och försöka möta dagen med ett påklistrat leende
hitta lösningar och se varje detalj med ett fokuserat seende.

Ljud mot mina öron kommer för snabbt flygande
svara på tilltal och samtidigt bearbeta tröttheten smygande

tillslut tar kvällen vid och nu sitter jag här i detta nu
tittar på klockan som slagit 21.57

gäspningar likt en tyst opera skriker efter sömn
Men innan mitt huvud hittar kudden vill jag ge mig själv lite beröm


hurra hurra för mig denna sömniga dag
imorgon tar vi nya pigga tag:)

sov gott!






Fri vers av leonardo1981
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 22:00



Bookmark and Share


    alicia79
En text man blir glad av. Positivt inför morgondagen.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981