Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara ord

Jag går genom stan
och ser dig överallt.
Fast det är aldrig du
och jag är inte klok.

Nu borde vi prata
vara sådär nära
som bara vi kan vara.
Jag saknar dig just nu

Känn den väg jag gått.
Hitta mig här, sådär.
Vi borde aldrig någonsin
vara borta från varandra.




Fri vers av teatermask
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask