Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga

Fåglar
sitter i träden
så många tillsammans
Älskar de varandra?

Vi
är vänner i hjärtat
saknar varandra
och pratar med ögonen.

Jag
går över kullersten
ser regnet i ögonen
och sen

vänder jag mig om
vid ljudet av vingslag.
Alla flyger tillsammans.

Kom
så flyger vi tillsammans härifrån
bort från regnet
iväg från det som kväver oss

Ön
dödar mig smått
inne i hjärtat
kom så flyger vi någon annanstans.




Fri vers av teatermask
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 18:16



Bookmark and Share


  Nagini
Språk: 5
Form: 5
Helhet: 5
Känsla: 5
2009-02-06
  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask