Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han och jag just
precis där och då.
Det har nog aldrig
vindat vackrare än så.

Du räddar mina färger från att försvinna helt.
Du har fått mig att känna min puls.
Nu kan vi blåsa iväg tillsammans,
vad mer kan jag begära?




Fri vers av teatermask
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-06 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask