Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mur

Min mur
Är det någon som hör mig?
Bankade på muren
Min händer mot muren

Min mur
Den som jag har byggt upp
Den som skyddar mig
Den som tar i mot men som står kvar

Min mur
Som gör att inga av mina tårar syns
Som skyddar mitt hjärta
Som gör att ingen hör mig

Min mur
Skall rivas
Det är slut
Här kommer jag och enbart jag….




Fri vers av anji
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 02:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Du har räknat min flykts dagar;samla mina tårar i din lägel; ja, de stå i din bok". Psalt. 56:9
"På eder äro t.o.m. huvudhåren allesammans räknade". Matt.!0:30
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji