Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Totalvärdelöshet

Häller salt i såren
Men ändå gör det inte ondare
Än sorgen i hjärtat

Jag vill fara iväg från allt
Bara lämmna allt bakom mig
Men det kan jag inte

Jag vill hoppa från stupet
Dränka mig i älven
Äta massa tabletter
Hänga mig i ditt garage.

Förlåt mig förlåt mig
Jag sviker
Igen

Du kan inte tro mina ord längre

Ni ser mina sår
Men inget gör ni
Ser ni inte att det är ett
Rop på hjälp?

Mina tårar rinner
Spindlarna kryper in i stora öppna sår
Jag river och sliter upp såren
Men dem finns fortfarande under min hud
Jag ser hur dem käkar upp mig
Levande


Jag skriker efter hjälp men ingen kommer




Fri vers av TotalVärdelös
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 20:38



Bookmark and Share


    Skrivarn
Ingen kommer, för ingen fattar hur fruktansvärd din mardrömstillvaro är.
"Spindlarna kryper in i stora öppna sår", min favoritmening i dikten. Verkligen bra formulerad dikt:)
2009-03-06

    ej medlem längre
"Jag skriker efter hjälp men ingen kommer"
jo tack ....

bra skrivet (:
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

TotalVärdelös
TotalVärdelös