Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R.I.P Maja

Din Dödsdag blev då och klockslaget stannade på 18:10 och det var då mitt liv stannade upp.
Jag saknar dig och tårarna rann ner för mina kinder när du slöt dina ögon. Du var så vacker men nu får du frid.
Det är så tomt utan dig, så tomt och så ödsligt.
kan inte sluta tänka på dig och ångesten bara tickar i mig.
Du var mitt allt.
Vet inte hur jag skall fortsätta nu när du är borta.
vet inte hur jag skall klara och gå upp på morgonen

Älskar dig och du kommer alltid finnas i mina tankar och hjärta.
Du sitter kvar på näthinnan kommer aldrig och glömma dig.

Älskar dig älskar dig så mycket....
Förlåt.

Du var bäst
/Anji




Fri vers av anji
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 19:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning om sorg och saknad.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji