Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död som du

Snubblar

gatan fram

följer

dina blodspår



Stannar

luktar luften

fortsätter

du på marken



Faller

vid ansiktet

smeker

kalla läpparna



Gråter

salta tårar

sköljer

varma blodet



Ligger

brevid dig

stel

som snön



Hackas

av skatorna

vill



följa dig




Fri vers av teatermask
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-16 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask