Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel bilden skrämmer mig

leva lyckligt i alla våra underbara dagar sa du
men vad hände den kvällen då du höjde handen?
du slog och slog, blodet sprutade runt
du ville få slut på allt det här
du ville inte se mig i livet mer
vad var det som hände, vad var det som gick fel
det var jag och du älskling i all evighet
min egen spegel bild vill jag inte se
för att det är bara spår av dina urartade problem
du var ljuset och glädjen i mitt liv
nu är du en mardröm som inte vill försvinna
men en vacker dag, kommer jag att vinna




Fri vers av Lindushi
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-16 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindushi