Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv

bästa vänner för alltid var våra löften
orden har vissnat så som löven om hösten
kommer ihåg att vi alltid där för varandra fanns
var är du nu, när jag behöver en hjälpande hand
har du glömt, att vi hade en speciell band?
eller orkar du inte bry dig alls?




Fri vers av Lindushi
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-19 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindushi