Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En på 650,000 att i handen få en Royal Straight Flush




Jag spenderar mina pengar på livets casino
fuskar med några ess i arm
vilseleder kvinnor med enbart charm.

Jag är en kravlös omgång i skitgubbe

klockan stannar när jag vänder 8:an.

Jag blandar och kuperar med fingerfärdighet
men att hitta hjärter dam är en på 52 i livets kortlek.

Vanligtvis hittar jag på stan en joker
som bara vill med hem för natten och leka klädpoker
Hjärter, ruter, klöver eller spader
spelar ingen roll under nattens balader.

Jag är vardagens hjärter knekt
som är allt från perfekt.
Blandar kvinnornas kortlek
för att någon dag finna livets kärlek





Fri vers av leonardo1981
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-26 14:07



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Din hjärter dam

har nog gömt sig

i din skjortärm

;-)
2009-03-03

  Dr Jimmy Johansson The 777
Kul för mig att läsa denna text med termer från spelkortens värld, håller nämligen själv på att författa en sådan.
Stilistiskt stiftat.........
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981