Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet

Stolt
som en fura och rak i ryggen
och utan att tveka
ska jag möta din blick
när vi ses

min blick ska inte för en sekund fly
fly undan din
fastän jag avslöjat mitt inre
och du har läst i min själ
du har sett en del
som ingen annan sett.

Stolt
och stark
ska jag gå mot mitt öde

om jag sålde min själ
var det för att jag ville det.




Fri vers av Inkka
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka