Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokaos

Rastlös
går jag
min promenad
i timmar
musiken
i öronen
vinden mot mina kinder

kommer fram till bron
då gråter jag
alltid
gråter jag på samma ställe
på samma bro
med blicken ut över vattnet
så ingen ser
mitt ansikte




Fri vers av Inkka
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-27 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka