Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag ... Ensam

Hallå? är det nån där?
är det nån som hör mig?
Är det nån som ser mig?
jag ser att det är folk runt omkring mig men det bara ekar i mig, ensamheten,tomheten.
är det bara jag som hör mina hjärtslag?
hur det ökar i styrka och ökar i hastighet.
paniken får mitt hjärta att rusa, får alla ljud att förstärkas, är det bara jag som märker att rummet bli mindre.
väggarna rör sig mot varandra och taket sänker sig. jag ser mig omkring, männiksor umgås, pratar skrattar, jag skrattar oxå men jag vet inte åt vad.
Jag för det bara för att du inte skall märka att jag håller på att dö.
Har aldrig kännt mig så ensam som nu, ingen ser mig och inte hör mig.
Plötsligt hör jag ett skrik av ångest som i ren panik.
ser mig omkring men märker inte att det är från mig som ropet kommer.
Min själ ropar så högt som den bara kan
jag vill att du skall förstå men inte att du skall se.
se hur det verkligen är.
jag blundar för en stund förösker komma tillbaka till verkligheten.
jag tar några andetag och försöker få mitt hjärta att lugna ner sig.
Ljudet kommer tillbaka till sin vanliga nivå
rummet har slutat röra på sig.
jag ser mig omkring men ingen men ingen verkar se vad som hänt.
Jag förstår vad det skrattar åt men jag förstår fortfarande inte.
Förstår inte hur jag kan känna mig så ensam mitt ibland alla dessa männiksor.
ensam
bara jag. Ensam.




Fri vers av anji
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 15:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag väntar på tiden som Hes.34:11 talar om när Herren ska "leta sina får samman" och ge dem bästa bete. Först då blir allt som det var tänkt.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji