Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra elementen skapar balans, eller?




Moder jord är en intelligent och rättvis konstnär

skapar en balans och trygghet.

Men vi är hänsynslösa snyltare

missbrukare av hennes pensel

moder jords giriga konst tjuvar.

Sinom tid går larmet

besinninglöst höjer hon då sin röst och ropar på sina vakthundar

De fyra elementen.




Fri vers av leonardo1981
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-01 22:49



Bookmark and Share


  Roula O
en fin målande text...gillas!
2009-04-09

    enna
Fin skildring av moder jord...på tal om fyra element, så kan man ju också räkan in rymd som ett femte element...som utgör grunden för de övriga elementen...läste jag i ngt om Dalai Lama...nytt för mig men du har säkert koll på det där...
2009-03-08

  Cosmic Johanna
Mycket estetisk dikt med flera element,
gillar vakhundarna som får den rollen,

bilden till passar också suveränt!

applåder!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981