Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fyra elementen skapar balans, eller? del:2

Moder jord radar upp sina trogna vakthundar

höjer sin dirigentpinne

och skapar rättvisans sympfoni.




Kraften från vattnets snabbhet

orkanen från luftens lungor

styrkan från jordens skall

förödelsen från eldens käftar.


Konst tjuvar sätter sig på bara knän och ber till en högre makt

religioner knyter tillsammans ihop sina händer

världen skriker besinningslöst om änglavakt.

Men fyra element fortsätter följa dirigentpinnens upptakt

det finns ingen gud när moder jord skapar rättvisans akt.




Fri vers av leonardo1981
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-02 00:08



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Den här, mycket, mycket bra, dock allt för dystert, sann...
2009-03-08

  Jazz-75
Intressanta tankar att följa och spinna vidare på...
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

leonardo1981
leonardo1981